Ai o noutate sau articol pentru Pelinia? Contactează-ne la pelinia@ymail.com şi noi te vom face auzit!

0

Problema miniterenului de fotbal la TV


După ce ieri am plasat pe acest blog articolul referitor la problema cu miniterenul de la gimnaziul din sat(Clik aici pt a citi acel articol), am avut un feedback foarte mare la problema dată, ba chiar aş spune nesperat de mare. Astăzi surprizele au continuat, la postul de televiziune Jurnal TV, la emisiunea „Deşteptarea”, rubrica “Blogojoy” cu Serghei Bezniţchi, a fost dezbatută şi problema noastră (vezi video mai jos). Singura remarcă pentru realizatorii emisiunii ar fi că întrebarea CÎND? ar trebui adresată în special Domnului Director al Gimnaziului, decît primarului, dar e bine şi aşa, mulţumim şi pentru asta.
Ne bucurăm foarte mult că a fost sensibilizată opinia publică referitor la acest caz, ne bucurăm că a aparut despre ce am scris noi la TV, astfel poate se va mişca trenul din loc mai repede, astfel încît să se facă ceva vizibil şi palpabil, adică să fie posibil să joace toţi doritorii pe terenul nou construit, iar aceasta cît mai repede.



P.S. Pentru cei care vor sa vadă toată emisiunea, aceasta este disponibila pe Jurnal TV: Desteptarea - JurnalTV

28 octombrie 2010

11 comments

  1. Anonim Says:
  2. foarte tare!!! Admin esti the best!!!

     
  3. Anonim Says:
  4. Felicitari !

     
  5. Admin Says:
  6. Felicitările sunt acceptate doar după ce această problemă va fi rezolvată. :)

     
  7. ion Says:
  8. Bine ca se misca carul din loc... Oare directorul gimnaziului stie ca se vorbeste despre el in tara? Ar face bine sa traga o privire pe aici.

     
  9. Postolachi Says:
  10. cum a zis si Beznitchi, daca mobilizam noi toate fortele, poate gasim si nisip pentru teren :)

     
  11. Anonim Says:
  12. baw hahahaha ha ha ha ha

     
  13. ion Says:
  14. O sa spun la toata lumea unde se fac orele de aducatie fizica la acel gimnaziu la care am invatat si eu: pe hol!
    Scoala nu are etaj, toate salile de clasa se afla dea lungul unui hol, unde toamna, iarna si primavara cat este frid si glod ( si copii nu pot alerga prin terenul micut plin de colb din fata scolii)se fac acolo orele de sport. Deci, toate clasele, in timpul orelor, asculta cum alearga altii pe hol, cum profesorul striga "Stanga, Dreapta!" si multe altele ce se mai striga la orele de sport..., si asta se asculta in fiecare zi, vreo 4-5 ore... Interesante ore se fac, pe fundalul orelor de sport care va zic eu, ca se aud destul de tare...
    Demult se strangeau bani ( de d-nul Director) mai intai pentru sala sportiva si acum avem doar un miniteren in aer liber, unde copii nu AU VOIE sa intre si sa joace un meci de fotbal. Oare copii care invata acolo si sufera anul intreg de pe urma orelor de sport nu merita?

     
  15. iulica Says:
  16. E foarte bine ca problema nu este lasata balta, pentru ca se gasesc persoane care profita de pe urma asta, si mai ales ca au de suferit copiii care au depus destul efort si ei ca sa aiba parte de un viitor mai frumos la gimnaziul in care invata.

     
  17. Anonim Says:
  18. E de apreciat faptul ca exista persoane carora le pasa de soarta satului de bastina, cu atat mai mult ca aveti cu ce va mandri! Acum vreo 10 ani urmarisem la TV un reportaj in care se spunea ca Satul Pelinia ocupa nr. 1 in Rep. Moldova dupa curatenie. Cu toate ca nu auzisem de acest sat, m-am bucurat si iata ca a dat Domnul peste multi ani sa-mi gasesc sot de-acolo. Pelinia e un sat mare si frumos, amplasat foarte potrivit dpdv economico-financiar. Trebuie tineri dornici de schimbari, cum ar fi ADMIN si altii, sa se intoarca in sat si sa faca sa infloreasca Pelinia. Atunci cred ca lasam Romania si sigur, venim in Pelinia! Doamne ajuta!

     
  19. Anonim Says:
  20. Pentru a se face ceva din partea administratiei locale din s. Pelinia pentru tineret si pentru populatie, cred ca trebuie sa se mobilizeze intreg Guvernul si Curtea de Conturi ca sa-i scuture putin sa faca un control riguros

     
  21. Admin Says:
  22. Dragă anonim, controalele riguroase sunt binevenite oriunde, nu doar în Pelinia. Problema e alta, dacă sunt în joc mulți bani, cred că "nu mai ajunge acolo controlul". Totuși, dacă ai ceva informații, te rugăm să ne contactezi. Mulțumesc!

     

Trimiteți un comentariu

Abonează-te aici

Plai moldovenesc - Sârba de la Pelinia

Etichete

evenimente (22) Pelinia (13) persoane (11) stiri (11) locuri importante (8) opinii (6) concurs (4) alegeri (2)