Ai o noutate sau articol pentru Pelinia? Contactează-ne la pelinia@ymail.com şi noi te vom face auzit!

0

Rezultate finale alegeri primar (turul II) 28 iunie 2015 - Pelinia
Astăzi, 28 iunie 2015, a avut loc turul II al alegerilor locale pentru funcția de primar în satul Pelinia. Prezența la vot a fost de 47.64 % (2898 alegători din 6076 cu drept de vot). Locuitorii satului Pelinia și-au exprimat alegerea în felul următor:

Sărăteanu Titus - 60.37% (1741 voturi)
Bagrin Gheorghe - 39.63% (1143 voturi)

Prin urmare, Sărăteanu Titus este noul primar al satului Pelinia. Îi urăm succes și cât mai multe realizări pentru sat și locuitori. 

28 iunie 2015

35 comments

 1. Anonim Says:
 2. Succes la Baut Si din Primarie un Bar Non Stop...Cum a cumparat voturile asa sa cumpere si proectele care trebuie sa se ralizeze pentru sat ...Asa ca dragi locuitori avem 4 ani de banditizm si alcoolizm

   
 3. yeeeeeeeah , daaaaaaaaaaa! Felicitari !!! Bafta si multe realizari !!!

   
 4. Anonim Says:
 5. Felicitări lui Titus si Oamenilor din sat !In sfirsit am scăpat de Matraguna Neagră!

   
 6. Anonim Says:
 7. Cred ca esti din primarie si iti pare rau.

   
 8. da ladna , la urma va-ti adus si voi aminte de proiecte ...
  P.S : proiecte cu ie se scrie! )

   
 9. Anonim Says:
 10. uraaaaaaaaaaaa, felicitari domnul Titus, in sfirsit am scapat de "stabilitatea" care era pina acum.. succese si realizari mari, ajunge cit a fost domnul Gheorghe atitia ani,si cam putine se vad din urma sa..

   
 11. Anonim Says:
 12. ati ales mita-n sac

   
 13. Anonim Says:
 14. Sarateanu este omul cuvântului .Ce a promis va realiza suta la suta.

   
 15. Anonim Says:
 16. ai dovezi??

   
 17. Anonim Says:
 18. koment n 1 klass

   
 19. Anonim Says:
 20. FELICITARI TITUS SARATEANU !!! NOI, PELINIA ..TE-AM VOTAT.....AVEM INCREDERE IN TINE....SUCCESE SI BAFTA IN FUNCTIA NOUA DE PRIMAR!!!

   
 21. Anonim Says:
 22. Cu ce ochi se vor uita angajatele primăriei in fata lui Sarateanu dupa ce au făcut atita vilvataie prin sat la adresa lui?!

   
 23. Anonim Says:
 24. Vor închide ochii şi or merge pe lîngă el ka pisika pe lîngă lapte pentru kă acholo ruşinea demult nu a deskis uşa.Slavă lui Titus!!!

   
 25. Anonim Says:
 26. Klass

   
 27. Anonim Says:
 28. Dinnou ati inceput sa-l ponegriti pe D-nul Primar TITUS SARATEANU ??? Gindeste-te bine cine esti ! La toate vine si un sfirsit mai devreme sau mai tirziu !!! Am sa ma ocup eu de persoana ,care mereu ii spune cuvinte murdare !!! NOULUI PRIMAR SUCCESE MARI SI REALIZARI !!!

   
 29. Anonim Says:
 30. Nu am nimik cu D-nele din primarie dar de ce cu atita cruzime le ridicati asa sus de la pamint...Cu ce v-au gresit???Sau nu aveti teme destule de discutie??Eu cred ca lor lii totuna cine vine la putere/

   
 31. Anonim Says:
 32. Inca nu putem s[pune ca Sarateanu e omul cuvintului si ca va realiza ce a promis suta la suta dar peste 1 an vom vedea cu siguranta ...atunci vom insemna pe foaia lui cu promisiuni ce a facut si ce inca nu a reusit sa faca.Bafta mare asteptam mari realizari va rugam sa incepeti cu punctele 14,15,17,9 din lista D-vstre si sa terminati cu toate celelalte si nu in ultimul rind casa de nunti,clubul satului si tot asa si asa mai departe....

   
 33. Nu cred sa le fie totuna pentru ca vor zbura din functie pentru toate vorbele care le duceau prin sat ca Sarateanu e asa si asa da Gheorghe o facut si o sa faca, ce o facut Gheorghe ...ooo pu" ma scuzati de expresie,dar adevarul doare! Accept alegerea consatenilor ,fiindca in 12 ani se putea de facut mult mai multe dar nu de umplut buzunarele sale si ale copiilor in strainatate si d a se saluta cu toata lumea parca ar fi un primar de nota 10* .. Chiar ma bucur pentru satucul nostru!

   
 34. Anonim Says:
 35. sunt foarte bucuroasa de d-nul Sarateanu ca a cistigat,poate ceva se va schimba in satul nostru

   
 36. Anonim Says:
 37. da dar este inainte cuvintul POATE da nu CHIAR este departe de realitate

   
 38. Anonim Says:
 39. La sigur se vor schimba multe. Sa nu aveți îndoieli.Cu o echipa curată la suflet si luminata la minte vor face schimbarea

   
 40. Vadim Tarus Says:
 41. Titus ne dai boh ne descurajezi ! :D ma chinui si ti votez da tu... ) fa treaba

   
 42. Anonim Says:
 43. da un indiciu este deacuma Sau deconectat luminile de pe strada centrala va ajunge dargi oameni cit as avut lumina acuma mai stati si fara lumina ......rusine Titus ...

   
 44. Anonim Says:
 45. Nu cumva la tine in cap s-Au deconectat sirmele de nu te optrsti de Hamait .Feriti-va de toți si rai!Cum de te mai tine pamintul! Nu ți- i de ajuns CIT ai mâncat la treacă lui Bagrin?

   
 46. Anonim Says:
 47. Nu aștepta in zadar Din alta treuca nu vei linge.Nu
  Te-ngriji de străzile far de lumina dar de săraca minte a ta

   
 48. Anonim Says:
 49. Sarateanu are un an fara365 de zile de cind e primar si Adeptii lui Bagrin vor sa li se aducă bunătățile in talere de aur la pat.

   
 50. Anonim Says:
 51. Imi fac impresia ca comentarii scriu fraerii care nu au dat BACUL ,,,,,nici subiect nici predicat de ortografie nici nu se mai discuta.Lasati calculatoarele si plecati la prasit daka nu stiti un siplu comentariu sa scriti....Rusine!!!

   
 52. Anonim Says:
 53. Rușine sa-i fie celui căruia i s-au deconectat lumina pe strada centrală si care așteaptă malaies in calcaies de la Sarateanu.

   
 54. Anonim Says:
 55. Se vede ca se simte cu musca pe căciula,dar pentru dansul treuca s-a golit si basta!!

   
 56. Doamne fereste ce prostologii :) :) :)

   
 57. Anonim Says:
 58. Ce i-asi sugera eu d-lui Titus Sarateanu?
  1.Sa nu sara ca Bagrin dintr-un partid in altul;
  2.In capul mesei intotdeauna sa puna adevarul stiintific si istoric;
  3.Sa nu caute dusmani sau razbunare, ci prieteni si impacare;
  4.Impreuna cu echipa, sa incerce sa-i lumineze pe oameni privitor la trecut, prezent, viitor, comunism, socialism, liberalism, Romanie, Rusie, demnitate...
  5.Prioritatea zero pentru toti: scoala, studiile, cunostintele, omenia.

   
 59. ion dacu Says:
 60. Mai , Saratene , mai ai de sezut calare pe gradinite ??? Lasa gradinitile in pace si ocupa-te de promisiuni

   
 61. Anonim Says:
 62. Totul se incepe de la cel Mai mic nivel. Se Face ordine in Grădinițe ,apoi si in alte domenii.E de ajuns CIT s- a furat din raționul copiilor pe vremea lui Bagrin

   
 63. Anonim Says:
 64. Sper ca Sarateanu sa fie un primar bun, iar plecarea lui Bagrin sa insemne decomunizarea primariei si a intregului sat. Poate lui E. Rohac, I. Chilaru, V. Dolinta si multor altora le va explica cineva cat rau au facut comunistii Peliniei si macar intr-al 12-lea ceas se vor lasa si ei de satana.

   
 65. Anonim Says:
 66. 1. Lichidarea cozilor la plata facturilor si primirea pensiilor;
  2. Ridicarea unui monument inchinat victimilor ocupatiei sovietice; foametei organizate, deportarilor si celor morti in razboaiele in care rusii ne-au implicat;
  3. Ajutor informational si material fermierilor liberi.

   

Trimiteți un comentariu

Abonează-te aici

Plai moldovenesc - Sârba de la Pelinia

Etichete